Aktivitete

  • All
  • Aktivitete
  • Event

Shkolla profesionale vijon takimet me nxenesit e klasave te 10-ta ne gjimnazet e pergjithshme

Shkolla profesionale “Beqir Çela” vijon takimet me nxënës të klasave të 10-ta në gjimnazet e përgjithshme për ti orientuar drejt arsimit profesional dhe zanateve. Shkolla […]

Festat e 28 dhe 29 Nëntorit

Në kuadër të 28 dhe 29 nëntorit, nxënës dhe mësues të shkollës organizuan aktivitete festive , duke kujtuar me respekt dhe mirënjohje ardhetarët që kontribuan […]

Vijon aktiviteti i “Fundjavës së Aftësive”.

Mes natyrës së mrekullueshme të qytetit të Durrësit këtë fundjavë vijuan aktivitetet e “Fundjavës së Aftësive”. Me dëshirën,kreativitetin, motivimin për të identifikuar aftësitë e komunikimit […]

Aktiviteti “Ditet e Shkembimit”

Një ditë e veçantë në shkollën tonë me aktivitetin ”Ditët e Shkëmbimit” . Aktiviteti ishte mundësia më e mirë për nxënësit e klasave të IX-ta […]

Njësia Kombëtare e Ozonit organizoi trajnimin me nxenesit e drejtimit Elektroteknik

Në ambjentet e praktikave profesionale, Njësia Kombëtare e Ozonit organizoi trajnimin me nxënësit e drejtimit Elektroteknik, me tematikë “Alternativat e reja të përdorimit të gazrave […]

Mbledhja me stafin pedagogjik dhe takimi me prinderit

Ditën e mërkurë datë 22.11.2023 në ambjentet e shkollës u zhvillua mbledhja me stafin pedagogjik dhe takimi me prindër. Gjatë analizës dy mujore u diskutuan […]

Me Moton Zgjidh Zanatin

Me moton #ZgjidhZanatin, Shkolla profesionale “Beqir Çela” vijon të zhvillojë takime me drejtues të Zva,shkollave të mesme të përgjithshme,nxënës të klasave te 10-ta dhe prindërit […]

Aktivitet sensibilizues dhe ndërgjegjësues me nxënësit e shkollës

Aktivitet sensibilizues dhe ndërgjegjësues me nxënësit e shkollës, mbi fenomenin, llojet,pasojat e bullizmit si dhe mënyrat e paranadalimit. Gjatë bisedimevenxënësit sollën shëmbuj të fenomenit të […]

Aktivitete per rritjen e pjesmarrjes se te rinjve ne Arsimin Profesional

Këto aktivitete shërbejnë për rritjen e pjesëmarrjes së të rinjve në arsimin profesional. Angazhimi i tyre gjatë viteve të shkollimit dhe punësimit janë prioritete të […]

Takim me drejtuesin e gjimnazeve te Durresit dhe Kavajes

Në takime me drejtues të gjimnazeve të Durrësit dhe Kavajës për të diskutuar rreth orientimit të nxënësve të klasave të 10-ta drejt arsimit profesional, duke […]

Senati i shkolles vazhdoi takimin e radhes duke u fokusuar ne tematika te ndryshme.

Senati i shkollës zhvilloi takimin e radhës duke u fokusuar në tematika të tilla si: Projektet, aktivitetet, marketingu dhe orientimi në karrierë! Senatorët diskutuan rreth […]

Bashkëpunimi shkollë-biznes është suksesi ynë I vazhdueshëm.

Bashkëpunimi shkollëbiznes është suksesi ynë I vazhdueshëm! Nxënësit e drejtimit TIK gjatë kryerjes së praktikave mësimore në biznesetë ndryshme të qytetit të Durrësit dhe në […]

“Tetori,muaji i Letërsisë”

“Tetori,muaji i Letërsisë” mblodhi edhe këtë vit në një aktivitet letrar në mjediset e shkollës, mësues dhe nxënës! Koordinatorja e bibliotekës së shkollës, në bashkëpunim […]

Fundjava e Aftësive” tashmë një traditë për shkollën tonë.

“Fundjava e Aftësive” tashmë një traditë për shkollën tonë ,startoi sërish. Nxënesit e viteve të para u bënë sëbashku për të eksploruar qyetetin e Tiranës […]

Tetori Muaji Roze.

Tetori Rozë, Muaji I ndërgjegjësimt për luftën kundër kancerit të gjirit. Diagnostikimi i hershëm dhe kontrolli periodik janë të vetmet mënyra për të fituar betejën […]

Zhvillohet mbledhja e keshillit te Prinderve.

Ditën e martë datë 24.10.2023 u zhvillua mbledhja e Këshillit të prindërve të shkollës “Beqir Çela”. Në këtë mbledhje u bë konstituimi i këtij organizmi, […]

Në kuadër të javës së praktikave profesionale dhe panairit Automotive Fair Albania II

Në kuadër të javës së praktikave profesionale dhe panairit Automotive Fair Albania II,nxënësit e klasave të 13-ta modifikuan, riparuan dhe testuan makinën e ndërtuar në […]

Ne ambjentin e shkolles u organizua nje aktivitet sensibilizues m

me temë “Trafikimi i qenieve njërzore, një sfidë e përbashkët”. Në ambjentet e shkollës u organizua një aktivitet sensibilizues, me temë “Trafikimi i qenieve njërzore, […]

Nxenesit zhvilluan nje vizite studimore ne nen stacionin elektrik te shkozetit.

Në kuadër të javës së praktikave profesionale, nxënësit e klasave të 11-ta të drejtimit Elektroteknik ditën e djeshme zhvilluan një viizitë studimore në nën stacionin […]

Zhvillimi i mbledhjes se pare te Qeverise se nxenesve te shkolles.

Javën e shkuar (datë 17 tetor) u zhvillua mbledhja e parē e Qeverisë së nxënësve të shkollës “Beqir Çela”. Nē këtë takim u prezantuan senatorēt […]

Në ditën botërore të Shëndetit mendor, nxënësit organizuan aktivitete sensibilizuese

Në ditën botërore të Shëndetit mendor datë 10 tetor, shërbimi psiko-social i shkollës në bashkëpunim me qeverinë e nxënësve organizuan aktivitete sensibilizuese. U dhanë mesazhe […]

Takim me stafin pedagogjik te shkolles.

Takim me stafin pedagogjik të shkollës për të diskutuar mbi fillimin e vitit shkollor 2023-2024! Gjatë diskutimeve u evidentuan: Regjistrimet në klasë të 10-të. Ndarja […]

Workshop i organizuar për konsultimin dhe hartimin e planit afatmesëm (strategjik) të shkollës

Workshop i organizuar për konsultimin dhe hartimin e planit afatmesëm (strategjik) të shkollës profesionale “Beqir Çela”. Ky workshop u organizua nga shkolla profesionale “Beqir Çela” […]

Vijuam me trajnimet per “Zbatimin e Sistemit të Parandalimit të Hershëm” në shkollat profesionale.

Këtë fillim viti te ri shkollor vijuan trajnimet për “Zbatimin e Sistemit të Parandalimit të Hershëm” në shkollat profesionale. Qëllimi I takimit Ishte hartimi I […]

Organizimi i praktikave profesionale ne biznes.

Në funksion të proçesit mësimor dhe organizimit të praktikave profesionale në biznes,shkolla profesionale “Beqir Çela ” nënëshkroi memorandum bashkëpunimi me kompaninë Periso shpk. Kjo kompani […]

Zhvillohet takimi i pare me përfaqësues nga Albanian University.

Sot në ambientet e Shkollës profesionale “Beqir Çela”u zhvillua takimi i pare zyrtar me përfaqësues nga Albanian University, në kuadër të projektit GIZ ,ProSEED dhe […]

Nder dhe privilegj që në shkollën profesionale,”Beqir Çela” çelim sot vitin e ri shkollor 2023-2024!

Nder dhe privilegj që në shkollën profesionale “Beqir Çela” të çelim sot vitin e ri shkollor 2023-2024! Ju urojmë nxënësve, stafit, prindërve dhe komunitetit pjesë […]

Gjatë mbledhjes përpara çeljes së vitit të ri shkollor.

Gjatë mbledhjes përpara çeljes së vitit të ri shkollor 2023-2024! Në këtê takim të drejtorisë dhe stafit pedagogjik u konstituan organizmat e brëndshme të shkollës,prezantimi […]

Ç’do gjë e bërë me kujdes dhe në vëndin e vet, për çeljen e vitit të ri shkollor

Tashmë jemi gati…! Ç’do gjë e bërë me kujdes dhe në vëndin e vet për çeljen e vitit të ri shkollor 2023-2024! Drejtoria e shkollës […]

Takimi i bordit te shkolles.

Ditën e enjte datë 03.08.2023 u zhvillua takimi I parë I Bordit të shkollës,ku u zgjodh edhe kryetari I ri. I urojmë suksese anëtarëve të […]

Ne ambjentet e shkolles u realizua shperndarja e deftesave.

Sot në ambjentet e shkollës u realizua shpërndarja e diplomave, suplementeve,certifikatave dhe dëftesave, ku me entuziazmin e tyre nxënësit rikthyen edhe njëherë atmosferën dhe gjallërinë […]

Zhvillohen analizat e punes vjetore per sesionin e pare.

Në përfundim të vitit shkollor 2022-2023,ditën e sotme zhvilluam analizën e punës vjetore për sesionin e parë duke nxjerrë në pah sukseset,arritjet,mos arritjet, mundësitë dhe […]

Shkolla “Beqir Çela” zhvillon takimin e rrathes

Drejtoria e shkollës së bashku me përgjegjësit e departamenteve, ekspertët vëndas e të huaj,në funksion të projektit të mbështetur nga GIZ zhvilluan takimin e radhës […]

Vazhduan provimet e maturës shtetërore 2022-2023.

Maturantët vazhduan sot provimet e maturës shtetërore 2022-2023. Provimi I radhës ishte Gjuhë-Letërsi për sesionin e parë të vitit 2022-2023. Suksese maturantëve, me rezultate sa […]

Provimi i teorisë profesionale të drejtimeve SHMT, Elektroteknik, Termohidraulik, Mekanik, TIK

Zhvilluam sot me nxënësit e klasave të 11-ta (niveli i parë ) të drejtimeve SHMT, Elektroteknik, Termohidraulik, Mekanike dhe TIK provimin e teorisë profesionale. Suksese […]

Maturantët startuan sot provimet e maturës 2023.

Maturantët startuan sot provimet e maturës 2023. Njëkohësisht me provimin e maturës shtetërore (lënda Gjuhë e Huaj) u zhvilluan edhe provimet e nivelit të II-të […]

Takim me nxënësit e klasave të 10-ta dhe 11-ta dhe specialistë të AKU, Durrës.

Në datë 25.05.2023 në ambjentet e shkollës “Beqir Çela” u zhvillua një takim me nxënësit e klasave të 10-ta dhe 11-ta dhe specialistë të AKU, […]

Mes natyrës së mrekullueshme në Pezë

Mes natyrës së mrekullueshme në Pezë organizuam veprimtaritë sportive dhe argëtuese, që kanë në fokus aftësitë e komunikimit dhe ndërveprimit duke bërë bashkë të dyja […]

Bashkpunimi me GIZ

Gjatë javës drejtoria e shkollës zhvilloi disa takime me ekspertë vëndas dhe të huaj në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimin me GIZ, për rishikim e […]

Provimet e nivelit të III-të për të gjitha drejtimet

Startuam sot me provimet e nivelit të III-të për të gjitha drejtimet mësimore të shkollës. Nxënësve maturantë ju urojmë suksese dhe rezultate të larta në […]

“Pjesë të të njëjtit mozaik”projekti i shkollë

“Pjesë të të njëjtit mozaik” është projekti i shkollës tonë në programin SuperSchools të RYCO-s. Vizita e parë ishte në qytetin Kragujevac, Serbi ku grupi […]

“Beqir Cela” e vizituar nga Shkolla “Vasil Ziu” Durres

Në vijim të punës për orientimin në karrierë të nxënësve, fushatës së promovimit dhe ditëve të hapura, shkollën “Beqir Çela” e vizituan nxënësit e klasës […]

“Beqir Cela” e vizituar nga Shkolla “Jub” Durres

Në vijim të punës për orientimin në karrierë të nxënësve, fushatës së promovimit dhe ditëve të hapura, shkollën “Beqir Çela” e vizituan nxënësit e klasës […]

Sport,Garë dhe Argëtim!

Jo vetëm mësim! Sport,garë dhe argëtim! U zhvillua me sukses Kampionati i volejbollit të shkollës, ku garuan të gjitha klasat me ekipet e tyre përfaqësuese. […]

“Beqir Çela” organizoi në ambientet e saj një ekspozitë me punimet e nxënësve

Në kuadër të promovimit dhe ditëve të hapura Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” organizoi në ambientet e saj një ekspozitë me punimet e nxënësve […]

Vizita ne Universitetin Polis

Në kuadër të orientimit në karrierë e maturantët vizituan Universitetin Polis. Ata u njohën me dy ciklet profesionale të integruara si ajo e Eficencës së […]

Ideojmë dhe ndërtojmë projekte konkrete në repartet e shkollës.

Jo vetëm zhvillojmë kurrikulën mësimore por ideojmë dhe ndërtojmë projekte konkrete në repartet e shkollës . Në repartin e Termohidraulikës me mësues Dorian Myftari & […]

Në vijim të punës për orientimin në karrierë

Në vijim të punës për orientimin në karrierë të nxënësve, fushatës së promovimit dhe ditëve të hapura, shkollën “Beqir Çela” e vizituan nxënësit e klasës […]

Konkurs midis klasave

Tradita vazhdon! Departamenti i TIK çdo vit organizon konkurs mes klasave për njohuritë teoriko-praktike në fushën e teknologjisë së informacionit. Sot gara u zhvillua midis […]

Vlerësimet paraprake për përgatitjen e provimeve të maturës shtetërore 2023

Ditën e hënë në ambjentet e shkollës u zhvillua testi i gjuhës Shqipe për maturantët, si formë e njohjes dhe vlerësimit paraprak për përgatitjen e […]

Nxënësit e përfshirë në projektin “Fundjava e Aftësive”

Nxënësit e përfshirë në projektin “Fundjava e Aftësive”, me dëshirën, kreativitetin dhe motivin për të zhvilluar idetë e tyre, këtë fundjavë ju përkushtuan teknologjisë dhe […]

Takimi me ekspertët kombëtarë për mbështetjen e shkollës nga GIZ.

Ditën e enjte datë 20/04/2023 në ambjentet e shkollës “Beqir Çela” u zhvillua takimi me ekspertët kombëtarë për mbështetjen e shkollës nga GIZ. Gjatë këtij […]

“Beqir Çela” e vizituar nga nxënësit e klasës së 9-të shkollës “Gjergj Fishta” Tiranë.

Në vijim të punës për orientimin në karrierë të nxënësve, fushatës së promovimit dhe ditëve të hapura, shkollën “Beqir Çela” e vizituan nxënësit e klasës […]

Drejtoria e shkollës organizoi mbledhje pune me stafin pedagogjik.

Drejtoria e shkollës ditën e merkurë datë 19 Prill organizoi mbledhje pune me stafin pedagogjik. Gjatë këtij takimi u analizua puna e gjashtëmujorit (shtator 2022-prill […]

Veprimtaritë që kanë në fokus aftësitë “TIK” të ndërthurura me aftësitë gjuhësore.

Vazhdojmë me veprimtaritë që kanë në fokus aftësitë “TIK” të ndërthurura me aftësitë gjuhësore. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte që të zhvillojmë kreativitetin dhe aftësitë […]

Nxënësit e shkollës “Beqir Çela” pjesë e Programit Kombëtar.

Nxënësit e shkollës “Beqir Çela” përpos aftësive profesionale që marrin sipas drejtimeve mësimore, shprehin aftësitë e tyre edhe në fusha të tjera. Së fundmi nxënësit […]

Sërish me fundjavën e Aftësive!

Sërish me fundjavën e Aftësive! Destinacioni i radhës ishte Kalaja e Bashtovës, një nga monumentet e trashëgimisë kulturore. Nxënësit u njohën me historinë dhe arkitekturën […]

Specialistët e MZSH në ambjentet e shkollës”Beqir Çela”

Me mbështjen e specialistëve të MZSH Durrës, në ambjentet e shkollës”Beqir Çela” u zhvillua trajnimi me stafin mësimor dhe ndihmës për mbrojtjen nga zjarri. Oficeri […]

Nxënësit e drejtimit Mekanik, gjatë zhvillimit të praktikave në Biznes.

Nxënësit e drejtimit Mekanik, klasa e 11-të gjatë zhvillimit të praktikave në Biznes. Të shoqëruar nga koordinatori I Marrëdhenieve me Biznesin dhe nga përfaqësuesi ligjor […]

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” vazhdon fushatën e promovimit në shkollat 9-vjecare

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” vazhdon fushatën e promovimit në shkollat 9-vjecare, duke orientuar nxënësit e klasave të IX-ta drejt arsimit profesional. Drejtimet mësimore […]

Kampionati i futbollit

Jo vetëm mësim! Sport,garë dhe argëtim! U zhvillua me sukses Kampionati i futbollit të shkollës, ku garuan të gjitha klasat me ekipet e tyre përfaqësuese. […]

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” vazhdon fushatën e promovimit në shkollat 9-vjecare

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” vazhdon fushatën e promovimit në shkollat 9-vjecare, duke orientuar nxënësit e klasave të IX-ta drejt arsimit profesional. Drejtimet mësimore […]

Fushata e promovimit në shkollat 9-Vjeçare!

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” vazhdon fushatën e promovimit në shkollat 9-vjecare, duke orientuar nxënësit e klasave të IX-ta drejt arsimit profesional. Drejtimet mësimore […]

Orientimi në karrierë dhe ditët e hapura në shkollë!

Në vijim të punës për orientimin në karrierë të nxënësve, fushatës së promovimit dhe ditëve të hapura, shkollën “Beqir Çela” e vizituan nxënësit e klasës […]

Kursi Aftësim Digjital!

Në bashkëpunim me Qëndrën e Formimit Profesional Durrës, mundësuam zhvillimin e kursit “Aftësimi Digjital”. Në këtë kurs morën pjesë 14 nxënës maturantë të cilët në […]

Fushata e promovimit në shkollat 9-Vjeçare!

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” ka startuar fushatën e promovimit në shkollat 9-vjecare, duke orientuar nxënësit e klasave të IX-ta drejt arsimit profesional. Drejtimet […]

Qëndro në shkollë!

Misioni vazhdon…! Aktivitetet më argëtuese, gjithpërfshirëse dhe emocionuese janë vetëm në “Fundjavat e Aftësive”. Identifikimi i aftesive personale dhe atributeve bashkoi nxënësit e shkollës tonë […]

Bashkëpunimi shkollë-biznes!

Gjatë ditës së sotme Përgjegjësi I Bazës Prodhuese sëbashku me Koordinatorin e Marredhenieve me Biznesin të shoqëruar edhe nga disa nxënës të drejtimit Termohidraulik, vizituan […]

Takim sensibilizues për rregullat e qarkullimit rrugor!

Sot Qeveria e nxënësve të shkollës sëbashku me nxënësit e klasave të 13-ta, zhvilluan një takim me specialistë të policisë dhe qarkullimit rrugor. Qëllimi i […]

Ndihma për të prekurit nga tërmeti në Turqi !

Për disa ditë në shkollën “Beqir Çela” në bashkëpunimin me Kryqin e Kuq,dega Durrës u realizuan takime sensibilizuese me nxënës për të ndihmuar te prekurit […]

Informimi I nxënësve për kujdesin dentar!

Në bashkëpumin me Njësinë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Durrës, shkolla “Beqir Çela” realizoi depistimin dhe informimin e nxënësve të shkollës. Nxënësit u informuan për llojet […]

Droga dhe alkooli, pasojat e tyre në shëndetin e individit

Në shkollën “Beqir Çela ” u zhvillua një aktivitet sensibilizues me nxënësit për efektet e alkoolit dhe drogës në shëndetin e njeriut. Z.Arben Hushi punonjës […]

Qëndro në shkollë!

Projekti “Fundjava e Aftësive” pjesë e programit “Qëndro në Shkollë” mbështetur nga UNICEF dhe AKPA, ndalesën e radhës e kishte pranë ambienteve të shkollës tonë. […]

Akreditimi i Shkollës

Gjatë vitit 2022 shkolla “Beqir Çela” u angazhua në proçesin e Akreditimit , mbështetur nga Agjensia Kombëtare e Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve dhe UNDP […]

Takim I stafit pedagogjik! Takim me Prindër!

Drejtoria e shkollës organizoi gjatë ditës së merkurë dhe të enjte datë 22-23 shkurt, mbledhje me stafin pedagogjik si dhe takim me prindër, për të […]

Qëndro në shkollë

Në vijim të projektit “Qëndro në shkollë” mbështetur nga UNICEF, ditën e sotme në shkollën “Beqir Çela” mirëpritëm Sociologun e njohur Edmond Dragoti dhe Psikologen […]

“Të njohim të kaluarën tonë”.

Shkolla jonë nëpërmjet koordinatorit të projekteve, koordinatorit të orientimit në karrierë dhe koordinatorit të marketingut, organizoi një eskursion mësimor në muzeun BUNK’ART 2, Tiranë. Një […]

Qëndro në shkollë!

Përshëndetje nga Kampi i Aftesive ! Programi “Qëndro në Shkollë”, destinacioni I radhës ishin mjediset e shkollave profesionale. Eshtë një maratonë kreative, e cila synon […]

Orët e hapura mësimore!

Në kuadër të planifikimit vjetor dhe trajnimit të brëndshëm të mësuesve, zhvillohen orët e hapura mësimore. Mësuesit përcjellin dhe marrin në mënyrë të ndërsjelltë nga […]

Botimi I gazetës së shkollës!

Me iniciativën e nxënësve dhe mësuesve të shkollës u ngrit grupi I punës për botimin e gazetës së shkollës “Beqir Çela”. Në këtë gazetë do […]

Trajnim për ofrimin e ndihmës së parë!

Në vazhdim të projektit “Forcimi i Vullnetarizmit në Ndihmën e Parë dhe Përgatitje për Dizastër” mbështetur nga Kryqi i Kuq Austriak (@roteskreuz_at ), me fonde […]

Solidarizohemi me popullin  Turk dhe  Sirian!

Në kujtim të personave që humbën jetën nga tërmeti në Turqi, Siri dhe me shpresën që personat ende të pa gjetur të jënë shëndoshë e […]

Qëndro në shkollë!

Programi “Qëndro në shkollë” këtë fundjavë kishte destinacionin e rradhës Amfiteatrin e Durrësit. Cilësohet një nga dhjetë amfiteatrot më të bukur të periudhës romake, si […]

Punë praktike në shkollë!

Jo vetëm zhvillojmë kurrikulën mësimore por ideojmë dhe ndërtojmë projekte konkrete ne repartet e shkollës. Në repartin e saldaturës me mësuese Makbule Dervishi çdo ditë […]

Kampionati I Futbollit!

Në funksion të zhvillimit të aktiviteteve sportive, shkolla “Beqir Çela” organizon kampionatin e futbollit. Në këtë aktivitet janë përfshirë të gjitha klasat e shkollës me […]

Orët e hapura mësimore!

Në kuadër të planifikimit vjetor dhe trajnimit të brëndshëm të mësuesve, zhvillohen orët e hapura mësimore. Mësuesit përcjellin dhe marrin në mënyrë të ndërsjelltë nga […]

Proçesi i Dezinfektimit!

Kryejmë dezinfektimin e ambjenteve të brëndshme dhe të jashtme të shkollës, për të garantuar një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për nxënësit dhe stafin!

Programi “Qëndro në shkollë”

Programi “Qëndro në shkollë” këtë fundjavë u zhvendos në ambjentet e shkollës “Beqir Çela”, ku u zhvilluan aktivitete me nxënësit e klasave të 10-ta, të […]

Prezantimi I Raportit të Vetëvlerësimit!

Prezantuam përpara ekipeve të punës, dhe stafit të shkollës Raportin e Vetëvlerësimit të brëndshëm . Në këtë prezantim të bërë nga ekipi qëndror I vetëvlerësimit, […]

Treni po Vjen!

Me iniciativë të Hekurudhës Shqipare, pranë shkollës tonë u zhvillua Seancë informuese me mësuesit, për ndërtimin e Hekurudhës së re Durrës-Rinas-Tiranë. Mësuesit informacionin e marrë […]

Supershkollat e Rajonit të Ballkanit!

“Supershkollat e Shqipërisë”, është një program shkëmbimi i nxënësve dhe mësuesve mes vendeve të Ballkanit Perëndimor. Shkolla “Beqir Çela” në bashkëpunim me #RYCO ka arritur […]

Takime të drejtorisë së shkollës!

Gjatë kësaj jave drejtoria e shkollës zhvilloi disa takime pune me Njësinë e Zhvillimit, Përgjegjësit e Departmenteve, Ekipin e Vetëvlerësimit dhe Ekipet e zhvillimit të […]

Festojmë së bashku me fëmijët e “Shtëpisë së Foshnjes “

Me rastin e festave të Krishtlindjes dhe Vitit të Ri, shkolla e mesme profesionale ” Beqir Çela”, festoi sëbashku me fëmijët e “Shtëpisë së Foshnjes” […]

Mjedis I Pastër!

Mbajmë pastër mjedisin që na rrethon, investojmë për një jetë të shëndetshme dhe të sigurt. Jo vetëm kujdesemi për bimët/pemët që kemi por shtojmë edhe […]

Orët e hapura mësimore!

Në kuadër të planifikimit vjetor dhe trajnimit të brëndshëm të mësuesve, zhvillohen orët e hapura mësimore. Mësuesit përcjellin dhe marrin në mënyrë të ndërsjelltë nga […]

Mbledhje e Prindërve!

Ditën e enjte ne ambjentet e shkollës u zhvillua mbledhja me prindër. Mësuesit kujdestarë informuan prindërit për ecurinë e fëmijëve të tyre në mësime dhe […]

Takim I stafit pedagogjik (Analizë shtator-dhjetor)!

Drejtoria e shkollës organizoi gjatë ditës së merkurë dhe të enjte mbledhje me stafin pedagogjik për të analizuar punën e periudhës shtator-dhjetor. Mësuesit kujdestarë dhe […]

Dëgjesë Publike!

Në ambjentet e shkollës u zhvillua Dëgjesa Publike për projektin e ndërtimit të Konviktit! Përfaqësues të UNDP dhe Bashkisë Durrës prezantuan përpara stafit,nxënësve dhe prindërve […]

MUAJI I MBJELLJES SË PEMËVE!

Në muajin e mbjelljes së pemëve, nxënësit dhe stafi I shkollës mbollën disa rrënjë pisha të buta në lulishten përbri konviktit! Kontriubo edhe ti! Mbill […]

Fushatë ndërgjegjësuese për luftën kundër dhunës ndaj grave!

Në mbështetje të “Fushatës ndërgjegjësuese aktivizëm për t’i dhënë fund dhunës ndaj grave e vajzave” sot në Shkollën e Mesme Profesionale “Beqir Çela”, në bashkëpunim […]