Fundjava e Aftësive” tashmë një traditë për shkollën tonë.

👉“Fundjava e Aftësive” tashmë një traditë për🏢 shkollën tonë ,startoi 🔛 sërish.

🙋‍♂️Nxënesit e viteve të para u bënë sëbashku për të 🏙️eksploruar qyetetin e Tiranës si destinacion🏞️ turistik.

✅Në këtë vizitë u përfshinë monumente kulturore dhe natyrore.

🙋‍♀️Nxënësit vizituan Sheshin🗽 Skënderbej ,tunelin nëntokësor 🏰

“Bunkart” dhe Piramidën🗼 e së ardhmes TUMO -TIRANA , ku ndërthuret teknologjia,arti dhe kreativiteti.🔮

❇️Gjithashtu në këtë aktivitet u përfshi edhe Panairi i🏎️ Automotive Fair Albania II, një atraksion i vecantë me automjete 🚘moderne, retro🚙 dhe🛻 artizanale.

🤵‍♂Nxënësit u bënë pjesë e një eksperience✨✨ të vecantë,ku ndërthurën 🤼‍♀️komunikimin,🤝bashkëpunimin,sportin ⛹️‍♀️dhe argëtimin!🤹‍♀️

🟣Bashkohu dhe ti me ne !🟣

🔸Bëhu pjesë e eksperiencave të bukura!🔸

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë