Maturantët startuan sot provimet e maturës 2023.

✅ Maturantët ????‍????startuan sot provimet e maturës 2023.

❇️ Njëkohësisht me provimin e maturës shtetërore (lënda Gjuhë e Huaj) u zhvilluan edhe provimet ???? e nivelit të II-të në praktikë profesionale për të gjitha drejtimet ????️????????⚒️???? mësimore, për sesionin e parë të vitit 2022-2023.

????Suksese maturantëve dhe nxënësve të klasave më të ulta, me rezultate sa më të larta!????

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë