Takim me drejtuesin e gjimnazeve te Durresit dhe Kavajes

🟣Në takime me 👨‍🔬drejtues të 🏬gjimnazeve të Durrësit dhe Kavajës për të diskutuar rreth ↪️orientimit të 🤵‍♂nxënësve të klasave të 10-ta drejt arsimit profesional, duke zgjedhur mes pesë ⚒️drejtimeve mësimore që ofron shkolla🏢 profesionale “Beqir Çela “.

🔻Eja edhe ti drejt arsimit profesional, garanto të ardhmen tende!🔺