Aktiviteti “Ditet e Shkembimit”

🔅Një ditë e veçantë në shkollën tonë me aktivitetin🤹‍♀️🤹‍♂️ ”Ditët e Shkëmbimit” .

♻️Aktiviteti ishte mundësia më e mirë për👩‍💼 nxënësit e klasave të IX-ta për të njohur më mirë arsimin profesional dhe shkollën🏢 “Beqir Çela” me pesë 🏎️⚒️🪫🕹️💡drejtimet mësimore të saj.

🤵‍♂Nxënësit e klasës së IX-të 💱 eksploruan dhe u 🧗‍♀️aktivizuan në punë konkrete në laboratorët e shkollës, ne drejtimet🏎️ SHMT, 💡Elektroteknike,🚰Termohidraulik,🖥️TIK dhe⚒️ Mekanik.

✅Synojmë të promovojmë🧰 Arsimin Profesional si një rrugëtim🆒 tërheqës edukimi dhe karriere, duke hapur🏮 horizonte të reja në përfitimin e aftësive 🤹‍♂️profesionale dhe duke u formuar si profesionistët e së ardhmes.✨💥✨

👩‍💼🤵‍♂Ata prekën nga afër zanatin dhe profesionin duke kuptuar më mirë 💫rrugën që duhet të zgjedhin në vijim të📚 arsimimit të tyre. 🤵‍♂Nxënësit u njohën me 💥“Histori Suksesi”💥, me ish nxënësit tanë që tashmë janë pjesë👩‍🏫🧑‍🏫 mësimdhënëse e stafit tonë.

#Zgjidh zanatin si çelësi I suksesit për punësim të sigurt.✨✨

#Zgjidh shkollën profesionale “Beqir Cela”🔥✨🔥