Mes natyrës së mrekullueshme në Pezë

❇️Mes natyrës???????? së mrekullueshme në Pezë organizuam veprimtaritë sportive????‍♀️⛹️‍♀️????‍♂️ dhe argëtuese, që kanë në fokus aftësitë e komunikimit dhe ndërveprimit duke bërë bashkë të dyja shkollat ????????profesionale të Durrësit.

????“Njohja e fuqisë së komunikimit dhe ndërveprimit” është kryefjala e këtyre aktiviteteve të nxënësve????‍????????‍♀️ tanë.

#Bashkohu edhe ti me ne!

#Komuniko,ndërvepro!

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë