“Pjesë të të njëjtit mozaik”projekti i shkollë

????“Pjesë të të njëjtit mozaik” është projekti i shkollës ???? tonë në programin SuperSchools të RYCO-s.

????Vizita e parë ishte në qytetin Kragujevac, Serbi ku grupi jonë prej 10????‍????????‍???? nxënes dhe 2????‍????????‍???? mësues u priten nga shkolla ???? Srednjoj Strucnoj Skoli.

♻️Gjatë një javë nxënësit morën pjesë në aktivite ????‍♀️????‍♀️????‍♂️ dypalëshe ku objektivi kryesor ishte të ndanim me njëri tjetrin të gjitha vlerat që na bëjnë qytetarë të denjë të Ballkanit dhe Europës????????.

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë