Solidarizohemi me popullin  Turk dhe  Sirian!

Në kujtim të personave që humbën jetën nga tërmeti në 🇹🇷 Turqi, 🇸🇾 Siri dhe me shpresën që personat ende të pa gjetur të jënë shëndoshë e mirë, shkolla “Beqir Çela” në shënjë solidariteti ndezi qirinj dhe mbajti një minutë heshtje.

Zoti e ndihmoftë popullin Turk dhe Sirian në këto ditë të vështira!