Vijon aktiviteti i “Fundjavës së Aftësive”.

♻️ Mes natyrës së mrekullueshme të qytetit 🌇të Durrësit këtë fundjavë vijuan aktivitetet e “Fundjavës së Aftësive”.

💥 Me dëshirën,kreativitetin, motivimin për të identifikuar aftësitë 🗣️🗣️e komunikimit dhe 🤼‍♂️ndërveprimit midis 🏢 shkollave profesionale.

❇️ Fuqia e fjalës dhe mesazhi📧 që përcjell secili prej nesh,ndikon në rritjen e ndërveprimit,socializimit dhe bashkëpunimit duke u bërë më të aftë për të 👁️‍🗨️ jetën në vijim. ✅ Sëbashku u 🫂miqësuam,u🤾‍♀️🥅 argëtuam dhe kontribuam për të mbajtur🏕️ pastër mjedisin.

🤹‍♂️Përfshihu edhe ti ,mos qëndro pasiv!🤹‍♂️