Ndihma për të prekurit nga tërmeti në Turqi !

Për disa ditë në shkollën “Beqir Çela” në bashkëpunimin me Kryqin e Kuq,dega Durrës u realizuan takime sensibilizuese me nxënës për të ndihmuar te prekurit nga tërmeti në Turqi.

Gjatë këtyre takimeve Senati I shkollës mblodhi ndihma monetare dhe materiale.

Mirënjohje dhe respekt për mbështetjen, ndjeshmërinë dhe humanizmin nga nxënësit dhe stafi i shkollës.