Vizita ne Universitetin Polis

✅Në kuadër të orientimit në karrierë e maturantët????‍????????‍???? vizituan Universitetin ???? Polis.

???? Ata u njohën me dy ciklet profesionale të integruara si ajo e???? Eficencës së Energjisë (EE) dhe e ????️ Mirëmbatjes së Rrjeteve Kompjuterike (MRK).

❇️Nxënësit vizituan laboratorët dhe ambjentet e Universitetit si dhe morën një cikël leksionesh ????️nga pedagogët ????‍???? e këtij institucioni.

????Bëj zgjedhjen tënde!

????Bëj zgjedhjen e duhur për të ardhmen!

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë