Zhvillohet takimi i pare me përfaqësues nga Albanian University.

👉Sot në ambientet e Shkollës profesionale🏢 “Beqir Çela”u zhvillua takimi🤝 i pare zyrtar me përfaqësues nga Albanian🏬 University, në kuadër të projektit GIZ ,ProSEED dhe EU4I ku jemi shpallur🔝 fitues, që zyrtarisht e nisim sot këtë bashkëpunim!

✅ Shpresojmë që ky bashkëpunim të konkretizohet me rezultate🌟 sa me të mira dhe të hapë dimensione 🌈të reja për inovatorizmin🛸 në shkollën tonë.

📌Nisma zbatohet per here te pare dhe 4 projekte ishin fituese🪄 nga Shqipëria,ku një prej tyre ishte partneriteti Albanian 🏬University-Shkolla profesionale “Beqir Çela”.✨✨

🤩Faleminderit aktorëve të përfshirë në këtë projekt🛰️ dhe suksese në vijim!👏👏