Nxënësit e përfshirë në projektin “Fundjava e Aftësive”

????‍????Nxënësit e përfshirë në projektin “Fundjava e Aftësive”, me ☺️dëshirën, kreativitetin dhe motivin për të zhvilluar ????‍♀️ idetë e tyre, këtë fundjavë ju përkushtuan teknologjisë ????‍????dhe inovacionit.

✅Në fokus ishte kërkimi dhe mbledhja e informacioneve në internet ???? për atraksionet ????️ turistike të vizituara gjatë projektit.

????Gjithashtu u realizua përgatitja e materialeve në Word dhe Power Point.

????Eja dhe ti bashkohu me ne????!

????Ti mundesh????!

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë