Qëndro në shkollë!

Programi “Qëndro në shkollë” këtë fundjavë kishte destinacionin e rradhës Amfiteatrin e Durrësit.

Cilësohet një nga dhjetë amfiteatrot më të bukur të periudhës romake, si dhe një nga monumentet më të rëndësishme të trashëgimise kulturore të vëndit tonë.

Motoja e këtij aktiviteti është ”pronovimi i turizmit kulturor të qytetit tonë”.

Nxënësit u njohën me vlerat arkeologjike ,arkitekturore të këtij Amfiteatri. Gjithashtu zhvilluan në praktikë menaxhimin dhe udhëheqjen e një grupi turistik në këtë destinacion.

Ne jo vetëm mësojmë por edhe argëtohemi!!