Kampionati I Futbollit!

Në funksion të zhvillimit të aktiviteteve sportive, shkolla “Beqir Çela” organizon kampionatin e futbollit.

Në këtë aktivitet janë përfshirë të gjitha klasat e shkollës me Ekipet përkatëse,ku gara sportive dhe fair play evidentohen në çdo ndeshje.

Përgëzojmë Ekipet pjesëmarrëse dhe i urojmë suksese më tej Ekipeve fituese!