“Tetori,muaji i Letërsisë”

⏰“Tetori,muaji i Letërsisë”📚 mblodhi edhe këtë vit në një aktivitet letrar 📖në mjediset e shkollës, 🧑‍🏫mësues dhe 🤵‍♂nxënës!

🧑‍💼Koordinatorja e bibliotekës së shkollës, në bashkëpunim me mësues të letërsisë dhe nxënës👨‍🎓 të klasave të ndryshme, organizoi dhe zhvilloi këtë aktivitet letrar.

👩‍🎓👨‍🎓 Nxënësit u paraqitën me prezantimet e tyre në: poezi, prozë, 🌅pikturë e punime me video.

✅ Letërsia,arti i fjalës jo vetëm na shërben për të studiuar, por edhe për të shprehur emocionet tona🤹‍♀️.

🎬Ky aktivitet gjithëpërfshirës është motivues, inkurajues dhe afron nxënësit më shumë me Librin📕 dhe Artin 📽️në tërësi!

🧏‍♀️Mendo përpara se të flasësh!

🙇‍♂️Lexo përpara se të mendosh”!

Frances Ann Lebowitz

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë