Konkurse

Trajnime dhe konkurs i zhvilluar nga “Fisa Academy”!

Gjatë eventit 3 ditor (1, 2 dhe 4 Nëntor), të organizuar nga Fisa Academy me tematikë: ” Cyber Range Attacking & CTF Challanges”, nxënësit e […]

Pjesëmarrje në edicionin e 11-të të UPSHIFT-it!

Idetë,inovacioni, projektet dhe sipërmarrja ishin kryefjala e aktivitetit të zhvilluar në kuadër të edicionit të 11-të të UPSHIFT-it në Durrës në 29 shtator -1 tetor. […]

Konkursi ndërmjet klasave të 11-ta TIK!

“Dhurojmë ,shkëmbejmë dhe lexojmë për tu pasuruar në mendje dhe shpirt”Kjo ishte motoja e konkursit të historisë që u zhvillua sot në ambientet e shkollës […]

Konkursi Shkencor ” Unë dhe Kompjuteri”.

Në laboratorët e informatikës së shkollës tonë më datë 19 shkurt u zhvillua konkursi shkencor ” UNË DHE KOMPJUTERI”, faza e dytë në bazë Qarku […]