Ç’do gjë e bërë me kujdes dhe në vëndin e vet, për çeljen e vitit të ri shkollor

👉Tashmë jemi gati…! 🤩

✅Ç’do gjë e bërë me kujdes dhe në vëndin e vet 🌟për çeljen e vitit të ri shkollor 📚🏢 2023-2024!

♻️Drejtoria e shkollës është angazhuar 🚨maksimalisht për të siguruar ambjente💎 të pastra dhe të sigurta🤹‍♀️ për nxënësit 🤹‍♂️dhe stafin e👩‍🏫🧑‍🏫 shkollës për ditën e parë të shkollës të📆 hënë datë 11.09.2023.

🪄Suksese dhe mbarësi për nxënesit🧑‍⚖️, prindërit 🤱dhe mësuesit 🧑‍🏫që janë pjesë e komunitetit të shkollës profesionale 🏢 “Beqir Çela”!👏👏

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë