Zhvillohet mbledhja e keshillit te Prinderve.

➡️Ditën e martë datë 24.10.2023 u zhvillua 🔃 mbledhja e Këshillit të👬 prindërve të shkollës🏢 “Beqir Çela”.

👉Në këtë mbledhje u bë🤝 konstituimi i këtij organizmi, ku u zgjodhën kryetari,nënkryetari dhe sekretari.👏👏

✅Gjatë takimit këshilli i👫 prindërve u njoh nga drejtori i shkollës me rregulloret, ♻️zhvillimet dhe ecurinë e deritanishme të shkollës.💎

❇️Gjithashtu u zhvillua🙋‍♂️🤷‍♀️ bashkëbisedim i hapur për angazhimin dhe 🌀gjithëpërfshirjen në funksionimin e këtij organizmi, si dhe mbështetja e 🔁ndërsjelltë që duhet të ekzistojë mes këshillit dhe shkollës!🪄

👏🔛I urojmë suksese kryetarit z.Erald Hamataj, zv/kryetares znj.Jeta Prifti ,sekretarit z. Fuat Zerdelia.

🌟Punë të mbarë dhe suksese të gjithë anëtarëve!👏🌟

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë