Festat e 28 dhe 29 Nëntorit

🎉💥🌟Në kuadër të 28 dhe 29 nëntorit, 🤵‍♂nxënës dhe 👩‍🏫mësues të shkollës organizuan aktivitete🎊🎊 festive

, duke kujtuar me respekt dhe mirënjohje 👏ardhetarët që kontribuan në themelimin dhe çlirimin e shtetit të pavarur Shqiptar!🌎🇦🇱🔮

🇦🇱 Shkolla profesionale” Beqir Çela ” ju uron gëzuar “Ditën e Flamurit” dhe “Ditën e Çlirimit” gjithë Shqipëtarëve 🇦🇱!

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë