Në kuadër të javës së praktikave profesionale dhe panairit Automotive Fair Albania II

📢Në kuadër të javës së praktikave profesionale dhe panairit Automotive Fair Albania II,👩‍💼nxënësit e klasave të 13-ta modifikuan, riparuan dhe testuan 🛻makinën e ndërtuar në shkollë.

🏎️Makina e quajtur🔹 “SPEEDING LEGENDS ” 🔹do të prezantohet në 🏟️panair gjatë datave 26-29 tetor në pallatin 🏦e kongreseve.

🔝Përgatitja profesionale pasqyrohet në përgatitjen e🎢🎡 projekteve dhe produkteve nga vetë 🤵‍♂nxënësit!

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë