MUAJI I MBJELLJES SË PEMËVE!

Në muajin e mbjelljes së pemëve, nxënësit dhe stafi I shkollës mbollën disa rrënjë pisha të buta në lulishten përbri konviktit!

Kontriubo edhe ti!

Mbill një pemë!

Jepi frymëmarrje qytetit!