Nxenesit zhvilluan nje vizite studimore ne nen stacionin elektrik te shkozetit.

📢Në kuadër të javës së praktikave profesionale, 👩‍💼nxënësit e klasave të 11-ta të drejtimit 🪫Elektroteknik ditën e djeshme zhvilluan një viizitë🔭 studimore në nën stacionin 📡elektrik të shkozetit.

👉Kjo vizitë konsistoi në njohjen nga afër të 🧑‍💼👩‍💼nxënësve me transformimin dhe sistemin e transmetimit të energjisë 💡elektrike për qytetet Durrës, Shijak dhe Kavajë.

👨‍💼 Nxënësit u shoqëruan nga👨‍🏫 mësuesit e shkollës dhe u mirëpritën nga 👩‍🚒punonjësit e OSHEE, të cilët I informuan për strukturën,ndërtimin dhe funksionimin e këtij nën stacioni.

🌟Zhvillojmë aftësitë profesionale në shkollë,biznes dhe kompani shtetërore.🌟

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë