Kampionati i futbollit

❇️ Jo vetëm mësim!

???? Sport,garë dhe argëtim!

✅ U zhvillua me sukses Kampionati i futbollit ⚽ të shkollës, ku garuan të gjitha klasat me ekipet e tyre përfaqësuese.

????‍♂️ Gara u karakterizua nga një luftë e fortë sportive dhe emocionuese mes ekipeve pjesëmarrëse, ku në fund ???? te rrugëtimit arritën klasa 4A3 dhe 2A5.

♻️ Duke ju uruar suksese ???????? gjithë ekipeve pjesëmarrëse, përgëzojmë ???? dy ekipet finaliste për garën e fortë sportive.

????Urime skuadrës kampione 4A3????!

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *