Takimi me ekspertët kombëtarë për mbështetjen e shkollës nga GIZ.

✅Ditën e enjte datë 20/04/2023 në ambjentet e shkollës???? “Beqir Çela” u zhvillua takimi me ekspertët????‍???? kombëtarë për mbështetjen e shkollës nga GIZ.

????Gjatë këtij takimi znj.Mirela Andoni sëbashku me ekipin e saj ofruan eksperiencën dhe suportin e tyre për planifikimin dhe aplikimin në projekte ???? të ndryshme.

♻️Gjithashtu në këtë takim u dakordësua???? ngritja e një grupi të përbashkët pune,për të qënë sa më produktiv???????? dhe të suksesshëm ????????në vijim.

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë