Ne ambjentet e shkolles u realizua shperndarja e deftesave.

👉Sot në ambjentet e shkollës🏢 u realizua shpërndarja e📜 diplomave, suplementeve,certifikatave dhe dëftesave, ku me entuziazmin 🤩e tyre nxënësit🙋‍♀️🙋‍♂️ rikthyen edhe njëherë atmosferën 🤹‍♂️dhe gjallërinë 🤹‍♀️në shkollë.

👩‍💼Nxënësve ju urojmë suksese 🪄për vitin e ardhshëm shkollor, ndërsa maturantëve🧑‍🎓 arritjen e objektivave për vazhdimin e studimeve 📚të larta apo në rrugën e bukur💎 të profesionit! #UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë