Konkurs midis klasave

????Tradita vazhdon????!

❇️ Departamenti i TIK çdo vit organizon konkurs mes klasave për njohuritë teoriko-praktike ????në fushën e teknologjisë së informacionit.

???? Sot gara u zhvillua midis klasave 2TIK1 dhe 2TIK2, me skuadrat????‍????????‍???? e tyre përfaqësuese.

???? Në bazë të njohurive të shfaqura,bashkëpunimit, shkathtësisë ekipore dhe garës së fortë mes tyre në përfundim shpallet ???? fituese klasa 2TIK2.

????Suksese nxënësve pjesëmarrës!????

????Urime 2TIK2!????

# UNË ZGJEDH ARSIMIN PROFESIONAL !

# UNË ZGJEDH SHKOLLËN “BEQIR ÇELA”!

# UNË ZGJEDH PËR NJË TË ARDHME MË TË MIRË !