Zhvillimi i mbledhjes se pare te Qeverise se nxenesve te shkolles.

➡️Javën e shkuar (datë 17 tetor) u zhvillua mbledhja🤝 e parē e Qeverisë së 👩‍💼🧑‍💼nxënësve të shkollës🏢 “Beqir Çela”.

✅ Nē këtë takim u prezantuan👨‍💼 senatorēt e klasave si dhe u njohën me 📝rregulloren e Qeverisë së nxënësve.

👉Gjithashtu u zhvilluan🔁 zgjedhjet për 👨‍🎓presidentin dhe bordin drejtues të Senatit të shkollës!

🌟Ju urojmë suksese në angazhimin e tyre!🌟

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë