Zhvillohen analizat e punes vjetore per sesionin e pare.

✅Në përfundim të vitit shkollor 2022-2023,ditën e sotme zhvilluam 📝 analizën e punës vjetore për sesionin e parë duke nxjerrë në pah sukseset,arritjet,mos arritjet, mundësitë dhe prioritetet e 🏢shkollës.

🤵🤵‍♂Përgjegjesit e departamenteve prezantuan para 👩‍🏫👨‍🏫stafit analizën e punës për secilin departament.

👉Drejtori I shkollës bëri një përmbledhje te punës së📊📈 kryer nga shtatori në qershor,duke evidentuar arritjet,mundësitë dhe pritshmëritë për vitin e ardhshëm.

🔝Gjejmë rastin të shprehim🙏 mirënjohjen për👨‍🏫 stafin,👩‍💼 nxënësit, 🙎‍♂️prindërit, komunitetin💸 e biznesit dhe çdo aktor tjetër që ka dhënë kontribut për realizimin e objektivave dhe zhvillimin e mëtejshëm të shkollës.

♻️Sfida të tjera na presin në vitin e ardhshëm!

🌟Pushime të mbara për të gjithë! 🌟

#UnëZgjedhArsiminProfesional

#Unëzgjedhshkollënprofesionalebeqirçela

#unëzgjedhpërnjëtëardhmemëtëmirë