Qëndro në shkollë!

Misioni vazhdon…!

Aktivitetet më argëtuese, gjithpërfshirëse dhe emocionuese janë vetëm në “Fundjavat e Aftësive”.

Identifikimi i aftesive personale dhe atributeve bashkoi nxënësit e shkollës tonë me nxënësit e shkollës “Hysen Çela”.

Nxënësit u angazhuan në bashkëbisedim dhe lojra të ndryshme, duke ndërthurur tiparet personale dhe aftësitë e bashkëpunimit në grup.

Ndihmojmë nxënësit të identifikojnë aftësitë, mundësitë, idetë dhe vizionet e tyre.

Mendò pozitivisht!

Angazhohu vazhdimisht!