Shkolla profesionale vijon takimet me nxenesit e klasave te 10-ta ne gjimnazet e pergjithshme

🔛Shkolla profesionale🏢 “Beqir Çela” vijon takimet me🤵‍♂👩‍💼 nxënës të klasave të 10-ta në gjimnazet e përgjithshme për ti orientuar drejt arsimit⚒️ profesional dhe📽️ zanateve.

✅Shkolla “Beqir Çela” me ofertën e saj📚 mësimore:

💻TEKNOLOGJI INFORMACIONI DHE KOMUNIKIMI

🏎️SHERBIME MJETESH TRANSPORTI

🚨ELEKTROTEKNIKE

TERMOHIDRAULIK

🧰MEKANIK është gjithëpërfshirëse dhe mjaft e kërkuar nga tregu I punës.

#ZgjidhShkollënProfesionaleBeqirÇela

#ZgjidhZanatin

#ZgjidhPërNjëTëArdhmeMëTëMirë