Programi “Qëndro në shkollë”

Programi “Qëndro në shkollë” këtë fundjavë u zhvendos në ambjentet e shkollës “Beqir Çela”, ku u zhvilluan aktivitete me nxënësit e klasave të 10-ta, të shkollës ”Beqir Çela “ dhe “Hysen Çela”.

Një fundjavë dedikuar aftësive, argëtimit, komunikimit dhe ndërveprimit mes adoleshentëve në arsimin profesional!

U fokusuam në lojra, diskutime, konkurse, qëndrime dhe ballafaqime idesh me nxënësve të dy shkollave profesionale!

Bashkohu dhe ti me ne!