Takimi i bordit te shkolles.

✅Ditën e enjte datë 03.08.2023 u zhvillua takimi🤝 I parë I Bordit të 🏢shkollës,ku u zgjodh edhe🤵‍♂ kryetari I ri.

👉I urojmë suksese anëtarëve të Bordit në rrugëtimin e tyre 4-vjeçar.

👏Kënaqësi e veçantë që kryetari I sapo zgjedhur z.Orest Çelo ka qënë ish🙋‍♂️ nxënës i shkollës “Beqir Çela”🏢,tani në rolin e biznesmenit💎 të suksesshëm që kontribon në zhvillimin e shkollës tonë.

♻️Drejtori I shkollës prezantoi përpara Bordit rendin e ditës📜 prej 13 pikash,ku i njohu me aktivitetin e shkollës për periudhën shtator 2022-qershor 2023.

🔝Anëtarët e Bordit shprehën vullnetin për të qënë suport I vazhdueshëm për shkollën dhe entuziazmin🤹‍♀️🤹‍♂️ për arritjet e deritanishme të shkollës “Beqir Çela”.

🪄Rezultate dhe arritje më të larta na presin në vazhdim🪄!

👏Suksese👏!