Njoftim!

Njoftohen nxënësit e klasave të 11-ta (niveli I-rë), sipas datave të paracaktuara, se nesër zhvillojnë provimin e teorisë profesionale për drejtimet SHMT, Elektroteknikë,Termohidraulikë dhe TIK.

Nxënësit e drejtimit SHMT do zhvillojnë provimin në godinën B Kati I III-të.

Hyrja do behët nga shkallët e emergjencës krahu i palestrës.

Drejtimet Elektroteknikë, Termohidraulikë dhe TIK do ta zhvillojë provimin në godinën A kati I-rë.

Nxënësit duhet të paraqiten në orën 7:45 në shkollë.

Suksese të gjithëve!